پیگیری فرآیند نهاییسازی آییننامه موزه ملی غذا توسط موسسه توسعه گردشگری
تاریخ انتشار: 17 تیر 1404
تعداد بازدید: 17
به گزارش روابط عمومی سازمان همیاری شهرداریهای های خراسان رضوی، نشست مشترکی در راستای گسترش تعاملات بینبخشی و تقویت پیوندهای علمی، فرهنگی و گردشگری با حضور حمید رضا نورانی مدیر موسسه توسعه گردشگری سازمان همیاری و دکتر رضوی رئیس موسسه پژوهشی صنایع غذایی برگزار شد.
در این جلسه که با هدف همافزایی ظرفیتها و تعریف همکاریهای راهبردی برگزار شد، مهمترین محور گفتوگوها بررسی و تکمیل آییننامه اجرایی احداث موزه ملی غذا بود؛ پروژهای ملی با رویکرد فرهنگی، گردشگری و هویتی که با هدف ثبت و معرفی میراث غنی خوراک ایرانی طراحی شده و میتواند بهعنوان یکی از جاذبههای نوآورانه گردشگری کشور مطرح شود.
دو طرف با مرور مفاد پیشنویس آییننامه اجرایی، بر لزوم بهرهگیری از ظرفیتهای علمی و تحقیقاتی موسسه صنایع غذایی و همچنین توان اجرایی و تخصصی موسسه توسعه گردشگری در طراحی، اجرا و بهرهبرداری از موزه، تأکید کردند.
همچنین زمینههای ارائه خدمات فنی، مهندسی، مشاورهای و مطالعاتی از سوی موسسه توسعه گردشگری به موسسه پژوهشی صنایع غذایی مورد بررسی قرار گرفت. طرفین بر ضرورت تعریف پروژههای مشترک در حوزه ارتقاء سطح گردشگری غذایی، تدوین بستههای دانشبنیان برای معرفی غذاهای اقوام ایرانی و بسترسازی برای دیپلماسی فرهنگی از مسیر خوراک، تأکید کردند.
در پایان نشست، مقرر شد کمیتهای مشترک با حضور نمایندگان دو موسسه، فرآیند نهاییسازی آییننامه موزه ملی غذا را پیگیری کرده و برنامه زمانبندی عملیاتی پروژه را تدوین نماید.
تصاویر
ارسال دیدگاه