رئیس موسسه صنعتی گوشت مشهد از برگزاری کلاس های آموزشی آشنائی بیماری خطرناک تب کریمه کنگو ویژه کارکنان کشتارگاه این شهرستان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی موسسه توسعه گردشگری سازمان همیاری شهرداری های خراسان رضوی، دکتر محسن انصاری رئیس موسسهبا اعلام این خبرگفت: سلامت کارکنان و رعایت امنیت سلامت و بهداشت پرسنل موسسه همواره از اهمیت بسزایی برخوردار بوده و ازاولویت های اول سیاست های کاری این مجموعه است.
وی افزود: از سال ها قبل اقداماتی در خصوص آموزش پرسنل کشتارگاه مشهد و آشنایی و شناخت هرچه بهتر بیماری های مشترک بین انسان و دام به ویژه تب کریمه کنگو CCHF در حال انجام است.
رئیس موسسه صنعتی گوشت مشهد ادامه داد: همانند سال های گذشته با تشکیل ستاد مبارزه باتب کریمه کنگو، برگزاری کلاس های آموزشی در جهت آشنایی کارکنان بخش ها و واحدهای مختلف کشتارگاه با این بیماری بسیار خطرناک را در دستورکار قرارداده ایم که تا 2 خرداد ماه در حال برگزاری است.
وی بیان کرد: متاسفانه این بیماری ویروسی و فاقد هرگونه واکسن و بسیار کشنده است که با آموزش صحیح و اجرای چند دستورالعمل ساده می توان از آن پیشگیری کرد.
انصاری ادامه داد: خوشبختانه موسسه صنعتی گوشت مشهد اولین کشتارگاه صنعتی است که در ایران انجام مراحل پیش سرد، قبل از ورود لاشه ، گوشت و برخی محصولات استحصالی بطورچشمگیری باعث کاهش شیوع این بیماری خطرناک شده است.
وی خاطرنشان کرد: اینکه توصیه می شود مردم عزیز و شهروندان محترم امور ذبح دام خود را به کشتارگاه بسپارند و از کشتارهای سنتی در سطح شهر و منازل خودداری کنند، بخاطر جلوگیری از انتشار چنین بیماری های خطرناک مشترک بین دام و انسان ازجمله تب کریمه کنگو است که امیدواریم به آن توجه بیشتری شود. /م.ا/1547/